mobilECG Firmasından İlgiç Bir Ürün : Business Card toy ECG


157
343 shares, 157 points

Başlıkta “mobilECG Firmasından İlgiç Bir Ürün” bir ürün yazdık aslında bu ürün şirket personellerinin kart visitleri. Resimden de anlayacağınız gibi bu ürün baş parmaklarınızı kartın iki yan tarafından tutarak size kalp ripminiz hakkında bilgi veriyor.

Aşağıdaki Videoyu izleyerek Card toy ECG ‘nin nasıl çalıştığı hakkında fikir edinebilirsiniz.

View this post on Instagram

A post shared by Buzzgibi.com (@buzzgibi_com)

BEN DE mobilECG KART İSTİYORUM MU DİYORSUNUZ?

Eğer bu ürüne sahip olmak istiyorsanız, sizlere güzel bir haberimiz var. mobilECG kalp grafiği ölçümü için açık kaynak yazılım yapan bir şirket ve sizin bir hastaneye gitmek yerine evde kendi kalp grafiğinizi ölçmek (EKG grafiği) için oldukça kullanışlı bir ürünleri var. Bu kartı esas ürünlerine dikkat çekmek için hazırlamışlar binlerce kişiye ücretsiz olarak vermişler ve halada veriyorlar. Fakat artık herkese ücretsiz değil malesef.

PEKİ mobilECG toy card ECG NASIL ALACAKSINIZ?

Bu karta sahip olmak istiyorsanız. Buraya tıklayarak veya bu yazının altındaki linki vermiş olduğumuz mobileecg.hu sitesine girerek sağ üst kısımdaki “I want a toy card ECG” bağlantısına tıklayıp istek formuna ulaşabilirsiniz. Açılan sayfada forma email adresinizi ve kartı ne kadar çok istediğinizi yazıyorsunuz. Şu an bu mini EKG kart için maksimum 29$ ücret talep ediyorlar (kargo ücreti dahil) fakat ne kadar çok istediğiniz belirterek fiyatı düşüyor siz ne kadar çok ikna edici olursanız fiyat o kadar düşüyor ve genellikle ücretsiz gönderiliyor.

Kart ve mobilECG şirketinin diğer ürünleri hakkında aşağıdaki linklerden bilgi edinebilirsiniz.

mobilECG Kurumsal Web Sitesi
http://mobilecg.hu/index.html

Business Card hakkında blog yazısı:
http://mobilecg.hu/blog.html

 


Paylaşmak ister misiniz?

157
343 shares, 157 points

0 Comments

Yorum Yazın