Instagram’a bilgisayardan nasıl fotoğraf yüklenir?


149
156 shares, 149 points

Instagram’ın yeni özelliği kullanıcıların hesaplarına fotoğraf yüklemelerinde kolaylık sağlayacak. Instagram’a bilgisayardan nasıl fotoğraf yüklenir sorusu Instagram kullanıcılarının merak ettiği sorulardan biriydi. Instagram dün açıkladı! Artık bilgisayardan Instagram’a fotoğraf yüklenebilecek. Peki nasıl?

Instagram‘a bilgisayardan nasıl fotoğraf yüklenir sorusu artık cevabını buldu. Dün gece yapılan açıklamaya göre artık Instagram’a bilgisayardan fotoğraf yüklenebilecek. Böylece kullanıcılar başka platformdaki fotoğraflarını telefona taşımadan bilgisayardan Instagram hesaplarına koyabilecekler. Peki en çok kullanılan sosyal medya sitelerinden biri olan Instagram’a bilgisayardan nasıl fotoğraf yüklenir? İşte cevabı….

INSTAGRAM’A BİLGİSAYARDAN NASIL FOTOĞRAF YÜKLENİR?

Eğer sıkı bir Instagram kullanıcısıysanız bu haber tam size göre! Çünkü Sosyal Medya devi Instagram’a bilgisayardan fotoğraf yüklemek artık mümkün. Eğer bilgisayardan Instagram’a fotoğraf yüklemek istiyorsanız yapmanız gereken tek şey bilgisayarınızdan bir tarayıcı açmak. Örneğin Google Chrome…PC için uygulayabileceğiniz adımlar MAC kullanıcıları için değişiklik gösterecektir. PC kullanıcıları tarayıcı açtıklarından sonra f12’ye basarak mobil görünüme geçecek.

Gelen ekran telefonuzdan Instagram’ı nasıl görüyorsanız aynısı şeklinde. Bu görüntüde yer alan Instagram hesabınızdaki kamera tuşuna basarak Instagram’a bilgisayardan fotoğraf yüklemek mümkün olacak. Tıpkı telefondan Instagram’a fotoğraf yüklermiş gibi fotoğraf yükleme işlemi yapılabilecek. Instagram’dan bilgisayara fotoğraf yüklerken şu an için efekt verme, konum ekleme, kişi etiketleme gibi işlemler yapılamıyor. Fotoğraf döndürme ve fotoğrafı sığdırma işlevleri ise bilgisayardan Instagram’a fotoğraf yüklerken mümkün.

MAC kullanıcıları ise tüm bu işlemleri Chrome tarayıcısından Instagram.com’a girdikten sonra Cmd+shift+c (ya da sağ tık + “Inspect” kısa yolu ile ) ile yapabilir.


Paylaşmak ister misiniz?

149
156 shares, 149 points

0 Comments

Yorum Yazın